Συχνές Ερωτήσεις

Διαδικασία παραγγελίας

Όχι, δεν χρειάζεται να εγγραφείτε. Μπορείτε να ψωνίσετε και να συνεχίσετε ως επισκέπτης.

Ωστόσο, δημιουργώντας ένα λογαριασμό μαζί μας, θα κάνετε την παραγγελία σας χωρίς να χρειάζεται να εισάγετε τα στοιχεία σας κάθε φορά που ψωνίζετε. Μπορείτε να εγγραφείτε τώρα ή να ξεκινήσετε πρώτα τις αγορές σας και να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας πριν ελέγξετε το καλάθι αγορών.

Είναι πολύ απλό. Στη σελίδα του προϊόντος μπορείτε να κάνετε κλικ στην καρτέλα "Διάγραμμα μεγέθους" και θα δείτε όλες τις διαστάσεις για το αντίστοιχο t-shirt που έχετε επιλέξει. Οι μετρήσεις είναι πιθανό να έχουν κάποιες μικρές διαφορές σε μεμονωμένες περιπτώσεις. Για να είστε ακόμα πιο σίγουροι, μετρήστε ένα μπλουζάκι που έχετε ήδη και προσπαθήστε να βρείτε αυτό που είναι πιο κοντά στα μπλουζάκια μας

Αντικαταβολή (για παράδοση εντός Ελλάδος). Τα είδη που έχετε παραγγείλει παραδίδονται σε εσάς στην Ελλάδα μέσω της Γενικής Ταξιδρομικής και πληρώνετε με την παραλαβή. Τα μετρητά κατά την παράδοση χρεώνονται με μικρό κόστος (δείτε παρακάτω "Ποιο είναι το κόστος αποστολής;").
Με πιστωτική κάρτα. Οι πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard και Diners γίνονται δεκτές.
Με την κατάθεση στον αριθμό λογαριασμού της εταιρείας μας: Αριθμός Λογαριασμού Τράπεζας Πειραιώς IBAN: GR87 0172 1260 0051 2605 4481 201 Αγγελωνίτης Παναγιώτης-Αλέξανδρος ΟΕ
Από τη στιγμή της παραγγελίας μπορείτε να καταθέσετε την αξία της παραγγελίας σας εντός 5 εργάσιμων ημερών στον παραπάνω λογαριασμό σημειώνοντας το επώνυμό σας ή τον αριθμό της παραγγελίας σας. Η παραγγελία θα εκτελεστεί μετά τον έλεγχο της κατάθεσης των χρημάτων.

Οι αποστολές εντός Ελλάδος απαιτούν 2-5 εργάσιμες ημέρες. Τις αποστολές εντός Ελλάδος αναλαμβάνει η Γενίκη Ταχυδρομική

Οι αποστολές εκτός Ελλάδος απαιτούν 4-10 ημέρες. Οι αποστολές εκτός Ελλάδος γίνονται με τα ΕΛΤΑ.

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημά μας  στο κέντρο της Αθήνας, Εμμανουήλ Μπενάκη 17, με την προϋπόθεση ότι η πληρωμή θα γίνει με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση στο λογαριασμό της εταιρείας μας.

Για αποστολές εντός Ελλάδος και πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, το κόστος είναι € 3,00 εντός Αττικής και € 4,00 για την υπόλοιπη Ελλάδα, ανεξάρτητα από το μέγεθος της παραγγελίας.

Για αποστολές εντός Ελλάδος και αντικαταβολή, το κόστος είναι € 6,00 εντός Αττικής και € 7,00 για την υπόλοιπη Ελλάδα, ανεξάρτητα από το μέγεθος της παραγγελίας.

Για αποστολές εκτός Ελλάδος, το κόστος προσαρμόζεται ανάλογα με τη χώρα προορισμού και το μέγεθος της παραγγελίας. Τα έξοδα αποστολής στο εξωτερικό υπολογίζονται αυτόματα κατά τη διαδικασία παραγγελίας.

Ακυρώσεις για οποιονδήποτε λόγο γίνονται δεκτές εντός των πρώτων 5 ωρών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Τα χρήματά σας θα επιστραφούν εντός 5 εργάσιμων ημερών μετά από συνεννόηση μαζί σας.

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά καλώντας από σταθερό τηλέφωνο με χρέωση πόλης στο +30 210 8848123
Δευτέρα έως Σάββατο 11:00-15:00
(εκτός αργιών).

Επιστροφές και ανταλλαγές

Θέλουμε να είστε 100% ευχαριστημένοι με την παραγγελία σας! Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε, ενημερώστε μας και θα διορθώσουμε τα πράγματα.

Ζητούμε συγγνώμη που σας στείλαμε λάθος προϊόν. Επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας στο print@redpepper.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να το αντικαταστήσουμε.

Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας στο print@redpepper.gr , στείλτε μας μια φωτογραφία του ελαττώματος του προϊόντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να κάνουμε την αλλαγή.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας Επικοινωνία με μια εικόνα του κατεστραμμένου αντικειμένου και τον αριθμό παραγγελίας σας και ευχαρίστως θα ρίξουμε μια ματιά για να δείτε τι πήγε στραβά!

Όλα τα προϊόντα μας εκτυπώνονται στην παραγγελία σας αποκλειστικά για εσάς. Για το λόγο αυτό, redpepper Το .gr έχει την υποχρέωση να επιστρέψει και να αλλάξει τα προϊόντα του εάν:

• Το προϊόν έχει αποσταλεί σε λάθος μέγεθος
• Το προϊόν έχει σταλεί με τυπογραφικά λάθη με δική μας ευθύνη και όχι λόγω λανθασμένου σχεδιασμού που μας έχει αποσταλεί.
• Το προϊόν έχει σταλεί σε λάθος χρώμα
• Το προϊόν στάλθηκε με ορατό ελάττωμα

Σε περίπτωση που τα προϊόντα μας έχουν επικοινωνήσει μαζί σας με έναν ή όλους τους παραπάνω λόγους, δεσμευόμαστε να κάνουμε μια αλλαγή και να τα στείλουμε εκ νέου χωρίς καμία χρέωση εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Δεν είναι δυνατή η επιστροφή των προϊόντων:

• Εάν το προϊόν που λάβατε δεν είναι στον σωστό αριθμό και ο λόγος είναι λάθος επιλογή σας κατά την αγορά ή δεν αναφέρεται λανθασμένα διάσταση.
• Αν έχετε αλλάξει γνώμη και το θέλετε σε άλλο χρώμα
• Αν θέλετε τελικά ένα άλλο σχέδιο.
• Θέλετε να προσθέσετε μια επιπλέον εκτύπωση.

Οι επιστροφές χρημάτων είναι δυνατές μόνο εάν το προϊόν που παραγγείλατε έχει εξαντληθεί, αλλά λόγω της δικής μας παράλειψης φαίνεται να είναι διαθέσιμο κατά τη στιγμή της παραγγελίας σας και δεν θέλετε να χρησιμοποιήσουμε ένα εναλλακτικό προϊόν.

Κανείς δεν θα έχει ποτέ πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα εκτός από εμάς, τα οποία θα χρειαστεί να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας.
Ξέρουμε να κρατάμε μυστικά!